Gecertificeerd

Autolaadkraan

Autolaadkraan nodig? Wij zijn gespecialiseerd in autolaadkraan transport. HJD Transportservice beschikt over een autolaadkraan waarmee wij het vervoer handig combineren met het laden, hijsen en lossen. Onze autolaadkraan heeft een gieklengte van 21 meter. Met onze Volvo FH 540 vrachtauto kunnen we gewichten van 1500 kg op de volledige lengte nog wegzetten; en tot 12.500 kg mits het direct naast de vrachtauto is.

Autolaadkraan nodig? HJD Transportservice!

Transport, chauffeur, laden en lossen in één!

Met de autolaadkraan van HJD Transportservice

Met een autolaadkraan kan transport gecombineerd worden met hijswerk. Als u uw autolaadkraan transport aan HJD Transportservice overlaat, verzorgen wij zowel het voertuig als personeel voor het transport én het laden & lossen. Zo heeft u dus transport, laden, lossen en hijsen helemaal voor elkaar met één en hetzelfde voertuig. Met behulp van onze kraan lossen wij uw vracht op iedere gewenste locatie.

 

Wij verzorgen diverse hijswerkzaamheden, zoals het opzetten van constructies, het verplaatsen van machines en het plaatsen van containers, dakkappelen, zwembaden en bovenloopkranen. Ook hogere verdiepingen kunnen wij bereiken; onze kraan reikt namelijk tot een hoogte van 21 meter. Vanzelfsprekend stellen we hoge eisen aan onze autolaadkraan als het gaat om veiligheid en techniek. De kraan wordt volgens de geldende eisen gekeurd en onderhouden. Bovendien beschikken we over de benodigde certificering.

Certificering

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  Een betrouwbare transportpartner

  HJD Transportservice biedt jarenlange ervaring, alle vereiste certificeringen en de hoogste mate van vakkundigheid & veiligheid. We houden de ontwikkelingen in de markt en voortgang in techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn we te allen tijde op de hoogte van de best mogelijke voertuigen, middelen en technieken voor vervoeren, laden en lossen.

   

  We houden van uitdagingen, dus pakken zelfs opdrachten aan die andere transportbedrijven niet aandurven. We kunnen bijvoorbeeld ook in complexe omgevingen de laadkraan bedienen. Tot slot beschikken wij ook over gespecialiseerd materiaal voor transportoplossingen.

  Autolaadkraan huren? HJD Transportservice!

  Onze certificaten:

  Benieuwd wat wij nog meer aanbieden?