Wie is HJD?

HJD zijn de initialen van de oprichter en eigenaar, beter bekend al Erik Drenth. De eigenaar heeft HJD Transportservice doen uitgroeien tot een ervaren, gecertificeerd en gerenommeerd transportbedrijf. Een betrouwbare transportpartner die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en creatieve oplossingen voor lastige uitdagingen. Mede dankzij uiteraard de ruim inzetbare Volvo FH 540 vrachtauto is HJD in staat deze oplossing te leveren. Mocht u een specifieke transportvraag hebben, neem dan gerust eens contact op met Erik Drenth.

Kennismaken

Over oprichter Erik Drenth

 

Oprichter Erik Drenth is al zijn gehele werkzame leven verwikkeld in de logistieke en transportsector. Hij begon als bijrijder en groeide met de jaren door tot leidinggevende van diverse logistieke medewerkers en chauffeurs.

 

Door vrijwel alle facetten van de logistieke en transportsector te hebben doorlopen, zag hij de vraag naar gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen toenemen. Deze toenemende vraag heeft ertoe geleid dat hij zijn eigen bedrijf is begonnen.

Erik Drenth | Eigenaar HJD Transportservice

Zo is HJD Transportservice gespecialiseerd in oplossingen voor specifieke transport- en/of hijswerkzaamheden. Alle benodigde vergunningen en certificaten zijn voorhanden. Zodoende kunnen alle transportwerkzaamheden, verantwoord en conform de daarvoor vereiste veiligheidseisen, uitgevoerd worden. Erik Drenth heeft tevens het certificaat voor verticaal transport op zak; het zogeheten hijsbewijs (TCVT-verticaal transport.

Tevens kan hij voor u het transport uitvoeren van gevaarlijke stukgoedgoederen die onder ADR-transport vallen; dankzij de certificering voor Klasse 1 tot 9. Tot slot is HJD Transportservice voorzien van een volledig VCA-diploma om werkzaamheden uit te mogen voeren in bijvoorbeeld de bouw of petro- en chemische industrie.

Benieuwd naar onze diensten? Klik op de button!