Gecertificeerde

Hijswerkzaam­heden

Bent u op zoek naar een betrouwbare transportpartner voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden? HJD Transportservice is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in hijswerkzaamheden. Wij gebruiken een vrachtauto met autolaadkraan die een gieklengte van 21 meter heeft. Zo kunnen we met gemak hijswerkzaamheden uitvoeren met gewichten van 1500 kg. We zijn inzetbaar voor het opbouwen van installaties of constructies en het laden en lossen van machine(onder)delen. Wij zien altijd een uitdaging in het oplossen van alle soorten hijswerkzaamheden. Uiteraard hebben wij de nodige ervaring en staat bij ons veiligheid en kwaliteit voorop. Wij gaan geen hijskarwei uit de weg, dus neem contact met ons op om uw hijswerkzaamheden te bespreken.

Hijswerkzaamheden? HJD!

Hijswerk voor ons in petto?

Hijswerkzaamheden zijn onze expertise

Hijswerkzaamheden moeten met de grootste zorgvuldigheid gedaan worden. Wij beschikken over het certificaat voor verticaal transport, het zogeheten hijsbewijs. Onze kraan en hijsmiddelen zijn uiteraard gekeurd en we stellen onze kraan altijd veilig en stabiel op. We kunnen tot in de puntjes berekenen welk gewicht onze kettingen of hijsbanden kunnen hijsen. Wij maken hierbij gebruik van de zogenaamde hijstabel.

 

We controleren onze hijsbanden op defecten voordat we gaan beginnen met de hijswerkzaamheden en we maken gebruik van een veiligheidslip. Bij de werkzaamheden houden we rekening met de weersomstandigheden. Zodat we kunnen anticiperen bij welke omstandigheden het werk moet worden gestaakt zoals bijvoorbeeld harde wind.

 

We maken met opdrachtgever van tevoren afspraken over het afzetten of afsluiten van de werkomgeving indien nodig. Voordat we daadwerkelijk de hijswerkzaamheden gaan uitvoeren checken we of de omgeving veilig is en alle besproken maatregelen zijn genomen.

Onze certificaten:

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  HJD Transportservice

  Betrouwbare partner in hijswerkzaamheden

  Voorafgaand aan het werk zorgen we dat de kraan gecontroleerd is, dat de zwenkruimte beoordeeld is en bepalen we of de wagen met kraan stabiel staat. Gewichten van 1500 kg kunnen we op de volledige lengte nog wegzetten, en tot 12.500 kg mits het direct naast de vrachtauto is. Wij beschikken over het zogeheten hijsbewijs. TCVT (TCVT-verticaal transport) is het aanspreekpunt voor wettelijk verplichte persoonscertificatie van machinisten. TCVT zorgt er voor dat de certificering in goede banen wordt geleid en daarmee natuurlijk dat de veiligheid in het verticaal transport toeneemt.

  Hijswerkzaamheden? HJD Transportservice!

  Onze certificaten:

  Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden?