Gecertificeerd

Machinevervoer

HJD Transportservice is gespecialiseerd in het transport van machines. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsverhuizing en machinevervoer met een gerust hart aan ons overlaten. Ook voor complete machinelijnen kunnen wij het transport verzorgen. Wij begrijpen als geen ander dat een machine van zeer grote waarde is voor uw bedrijf. Daarom is het heel belangrijk dat het transport zorgvuldig wordt uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring in machinevervoer en de nodige certificering kunnen wij ervoor zorgen dat iedere opdracht met de grootste veiligheid en zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

All-inclusive machinevervoer

met transport, chauffeur, laden en lossen in één!

Gaat u verhuizen naar een ander bedrijfspand? Dan staat u voor de uitdaging om ook uw machines te vervoeren naar het nieuwe pand. Wij combineren de faciliteiten van een transportbedrijf met onze expertise op het gebied van machinevervoer. Wij hebben al diverse machines gedemonteerd en op hun nieuwe bestemming gebracht. Heeft uw organisatie nieuwe, zware machines gekocht? Ook dan heeft u een specialist in machinevervoer nodig. Werk aan de winkel dus voor HJD Transportservice!

 

Het belangrijkste bij het verhuizen van zware machines, is vakmanschap. Wij beschikken over specialistisch materieel, voldoende ervaring, hebben technisch inzicht en zijn creatief in bedenken van oplossingen. Geen klus is te gek voor onze vakmensen.

Certificering

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  Uw machines op de gewenste bestemming

  Het transport van uw machine(s) wordt tot in detail voorbereid en in nauw overleg met u als opdrachtgever uitgevoerd. Wij hebben de beschikking over diverse gesloten en open opleggers. Wij gebruiken een vrachtauto met autolaadkraan die een gieklengte van 21 meter heeft. Zo kunnen we met gemak hijswerkzaamheden uitvoeren met gewichten van 1500 kg. We zijn inzetbaar voor het opbouwen van installaties of constructies en het laden en lossen van machine(onder)delen. Wij zien altijd een uitdaging in het oplossen van alle soorten machinevervoer. HJD Transportservice staat paraat om al uw transport en machinevervoer uit te voeren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Machinevervoer? HJD!

  Onze certificaten:

  Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden?