Gecertificeerd

Transportbedrijf

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf? HJD Transportservice is een transportbedrijf dat beschikt over een ruim inzetbaar transportmiddel. Dit is een Volvo FH 540 vrachtauto met een HMF 70 t/m autolaadkraan met een gieklengte van 21 meter. Gewichten van 1500 kg kunnen we op de volledige lengte nog wegzetten, en tot 12.500 kg mits het direct naast de vrachtauto is.

All-inclusive transportbedrijf

Met de autolaadkraan van HJD Transportservice

Door de brede inzetbaarheid van dit voertuig zijn we in staat om voor u niet alleen aan- en afvoer van goederen te regelen maar u vooral de service-mogelijkheid te bieden deze goederen te plaatsen op de locatie waar de klant deze wenst te ontvangen. Iedere opdracht is anders aangezien iedere wens van de klant anders is en daar spelen wij op in. Voor al uw transporten of vrachten bieden wij transport- en hijsdiensten op maat.

 

HJD Transportservice heeft de beschikking over diverse gesloten en open opleggers. Wij bieden diverse vormen van transport; zowel breedte als lengte transport, machinevervoer en vele vormen van hijswerkzaamheden, zoals het opzetten van constructies, het plaatsen van zwembaden, dakkappelen, containers, schaftketen, bovenloopkranen en (ver)plaatsen van machines. Kortom een transportbedrijf met veel mogelijkheden voor bijzonder vervoer.

Certificering

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  Veilig & verantwoord transportbedrijf

  Wij zijn in het bezit van de benodigde vergunningen en certificaten om bovenstaande werkzaamheden verantwoord en conform de daarvoor vereiste veiligheidseisen uit te voeren. Wij zijn een transportbedrijf waar verantwoord en veilig werken hoog in het vaandel staat.

  HJD Transportservice komt daar waar ieder ander transportbedrijf zou afhaken. Uiteraard zijn we wel realistisch en kunnen we niet alles realiseren, maar de kracht van onze onderneming zit hem in het feit dat op voorhand het onmogelijke niet bestaat. Wij gaan er van uit dat er voor alles een oplossing is, dus met vragen over transport en/of hijswerkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht.

  Transportbedrijf inhuren? HJD!

  Onze certificaten:

  Benieuwd wat wij nog meer aanbieden?