Gecertificeerd

Verticaal transport

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het uitvoeren van verticaal transport in Nederland? Transport waarbij ook hijswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden? Dan is HJD Transportservice een uitstekende optie! Verticaal transport staat voor het hijsen, heffen en werken met een hoogwerker en dat is nou precies waar HJD Transportservice in uitblinkt. We beschikken over een Volvo FH 540 vrachtauto met een HMF 70  autolaadkraan die een gieklengte van 21 meter heeft. Gewichten van 1500 kg kunnen we op de volledige lengte nog wegzetten en tot 12.500 kg mits het direct naast de vrachtauto is.

Verticaal transport ? HJD!

HJD Transportservice

Expert in verticaal transport

HJD Transportservice is gespecialiseerd in het in kaart brengen en uitvoeren van hijswerkzaamheden. We beschikken over de nodige ervaring en certificering en zien altijd een uitdaging in het oplossen van alle soorten transport.

 

Om onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren binnen de huidige wet- en regelgeving en milieueisen maken we gebruik van een Euro 6 milieuvriendelijke vrachtauto en een fluisterstille kraan. Zo zijn we in het bezit van een VIHB-vergunning voor het vervoer, verhandelen en bemiddelen van afvalstoffen. Bovendien beschikken we over het certificaat voor verticaal transport, het zogeheten hijsbewijs (TCVT-verticaal transport).

 

HJD Transportservice is tevens inzetbaar voor het transport van gevaarlijke stukgoedgoederen die onder ADR-transport vallen. Wij zijn gecertificeerd voor de Klasse 1 tot 9. Ook kunnen we het vervoer van transportmiddelen uitvoeren, hierbij moet u denken aan heftrucks, reachtrucks en dergelijk. Ook hiervoor zijn we gecertificeerd.

Certificering

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  Betrouwbare partner in verticaal transport

  HJD Transportservice is voorzien van een volledig VCA-diploma om werkzaamheden uit te kunnen voeren in bijvoorbeeld de bouw of petro- en chemische industrie.

  Alle transportwerkzaamheden vallen onder de algemene vervoerscondities (AVC en CMR condities). Deze staan vermeld op de website, bij de Kamer van Koophandel en zijn op te vragen via info@hjdtransportservice.nl. Heeft u nog vragen over transport met HJD Transportservice neem dan snel contact op met onze deskundige adviseur.

  Verticaal transport? HJD!

  Onze certificaten:

  Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden?